Corund, Harghita, România  |   Tel. +40745575790  |  Email: office@jockertofi.ro   

Firma Sc Jocker Tofi SRL a fost înființată de către administratorul Tofalvi Janos în anul 1996. Activitatea firmei a fost călăuzită de la înființare, de pasiunea pentru cultura lemnului masiv, precum și promovarea calității uneltelor de bucătarie și a produselor gospodărești.

Magnitudinea și succesul companiei constă atât în deciziile aprofundate și temeinice luate în decursul a peste 18 ani de activitate, cât și în dezvoltarea continuu, străduindu-ne să atingem cele mai înalte standarde europene în prelucrarea lemnului, astfel încât să satisfacem cerințele cumpărătorilor la cel mai înalt nivel.

Produsele comercializate de noi, din ceramică și papură sunt cumpărate de la producătorii locali. Concepția noastră în afară de dezvoltarea continuă, este satisfacerea cerințelor, având garanția: cunoștințelor profesionale la standarde înalte dobândite în industria lemnului; dotarea atelierului cu utilaje performante de înaltă technologie, asigurând precizia, incat sa putem oferi produsele la preturi avantajoase.