Garanția produselor

HomeGaranția produselor

Garanția produselor

Untitled Document

Garanţia produselor se acorda conform legislatiei in vigoare (Legea 449/2003 si OG 21/1992) și se referă la defecţiuni de fabricaţie sau vicii ascunse, nu se oferă garanţie în cazul folosirii necorespunzătoare a produsului, sau pentru părţile consumabile. În cazul în care apar probleme de garanţie vă rugăm să ne contactați pentru a găsi cea mai bună soluţie în vederea remedierii sau înlocuirii produsului. Vă rugăm, nu trimiteți înapoi niciun produs până când nu aveți confirmarea noastră.

În cazul returnării unui produs pentru schimbare, sau returnare definitivă (ex.: nu corespunde mărimea sau culoarea), vă rugăm să trimiteți produsul în ambalajul original, cu toate etichetele, curat și fără urme de folosire. Costul returnării va fi suportat de către cumpărător, iar returnarea banilor dacă este cazul se va efectua în termen de max. 30 de zile de data primirii produsului.

Garanţia returnări:
Cumpărătorul are dreptul de a returna produsul achiziţionat în termen de 14 zile lucrătoare de la data primirii, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Notificarea de renunţare se face către magazinul Jocker Tofi în scris prin formularul de garantie (linkul gasiti in partea de jos a paginii)

Produsele returnate trebuie să fie nefolosite şi să îndeplinească următoarele condiţii:
• în perfectă stare
• fără urme de folosire sau deteriorare

Returul se efectuează de către cumpărător. Costul va fi suportat de cumpărător, iar returnarea banilor se va face în termen de max. 30 de zile de la returnarea produsului.

Din suma returnată se scad:
• valoarea transportului, în cazul în care acesta a fost plătită de Jocker Tofi
• comisionalele bancare (dacă plata sumei returnate s-a făcut în cont) sau taxele de curierat (dacă plata sumei returnate s-a făcut prin curier rapid).

Schimbarea produselor:
În cazul în care clientul doreşte schimbarea unui produs se va trimite înapoi:
• în perfectă stare de funcţionare
• fără urme de folosire sau deteriorare
• curate şi uscate

După recepţia coletului de către magazinul nostru, produsul se va schimba:
• cu altă mărime/model, dacă este posibil
• sau pe bază de înţelegere, cu un alt produs cerut de către client

Coșul meu
Autentificare

Sunt client nou

Creează un cont