S.C. JOKER TOFI S.R.L.

Despre noi

Firma Sc Jocker Tofi SRL a fost înființată de către administratorul Tofalvi Janos în anul 1996. Activitatea firmei a fost călăuzită de la înființare, de pasiunea pentru cultura lemnului masiv, precum și promovarea calității uneltelor de bucătarie și a produselor gospodărești.

Magnitudinea și succesul companiei constă atât în deciziile aprofundate și temeinice luate în decursul a peste 18 ani de activitate, cât și în dezvoltarea continuu, străduindu-ne să atingem cele mai înalte standarde europene în prelucrarea lemnului, astfel încât să satisfacem cerințele cumpărătorilor la cel mai înalt nivel.

Activitatea principală: Fabricarea altor produse din lemn, fabricarea articolelor din plută, paie și din alte material vegetale împletite. (Codul CAEN 1629)

Produse din lemn: obiecte de uz casnic (tocătoare, tăvi, accesorii pentru masaj, suporturi pentru sticlă etc.), decorațiuni, jucării de lemn pentru cei mici și altele. Produsele din ceramică si papură sunt cumpărate de la producătorii locali.

Produsele comercializate de noi, din ceramică și papură sunt cumpărate de la producătorii locali. Concepția noastră în afară de dezvoltarea continuă, este satisfacerea cerințelor, având garanția: cunoștințelor profesionale la standarde înalte dobândite în industria lemnului; dotarea atelierului cu utilaje performante de înaltă technologie, asigurând precizia, incat sa putem oferi produsele la preturi avantajoase.

Jocker Tofi Srl fabricarea Altor Produse Din Lemn fabricarea Articolelor Din Plută Paie Si din Alte Materiale Vegetale Împletite

Coșul meu
Autentificare

Sunt client nou

Creează un cont